CHP AKRAN EĞİTİMİ ALAN GENÇLERLE GÜÇLENİYOR

0
1820

CHP Parti Okulu ile Gençlik Kolları’nın işbirliğiyle Akran Eğitimi ve proje yarışmasının 2. Etap’ı Antalya’nın ev sahipliğinde; Isparta Burdur Antalya’dan gençlerin katılımıyla başladı.

93 YILLIK ÇINAR YENİDEN FİLİZLENİYOR!

Parti İçi Eğitimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Muammer Saygılı, CHP Parti Okulu ile Gençlik Kolları’nın işbirliğiyle “93 Yıllık Çınar Yeniden Filizleniyor” sloganıyla hayata geçirilecek olan Akran Eğitimi Projesi ile gençlerin sol ve sosyal demokrat değerleri daha iyi öğreneceklerini ve özümseyecekleri belirtti.

6-29 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan akran eğitimleri Türkiye genelinde dört etapta ve 16 eğitim bölgesinde gerçekleştirilecek. Gençlik Kolları İl ve İlçe yöneticileri arasından 500 kişinin eğitileceği bu eğitimlerde 30 yaş altı genç eğitmenler görev alacaklar.

Saygılı, 13- 15 Mayıs tarihleri arasında İsparta, Burdur ve Antalya CHP Gençlik Kolları il ve ilçe yöneticilerinin katılacağı proje yarışması Antalya’nın ev sahipliğinde; Isparta Burdur Antalya’dan toplam 25 genç katıldığını söyledi.

CHP AKRAN EĞİTİMİNDE

Eğitimlerde CHP Tarihi, Sosyal Demokrasi, İletişim, CHP Tüzüğü ve Sosyal Proje uygulamaları konularının işleneceğini, Eğitimin yanı sıra yoldaşlık kültürünün de gelişmesine katkı sunacak etkinliklerin yer alacağı eğitimlerde deneyimli CHP’lilerin gençlerle buluşmasının sağlanacaktır.

Akran eğitimlerinde proje gruplarının oluşturulacağını ve Sosyal projesini gerçekleştirmiş gençler arasından yarışma ile seçilecek eğitim sonunda hazırlanacak projelerde; Bölge 1. Olan Alman Sosyal Demokrat Parti’nin gençlik kollarının davetlisi olacak.2. Ve 3.olan gruplar sosyal boyutu olan ödüllerle ödüllendirileceğini belirten Saygılı;  “leride parti kadrolarını oluşturacak gençlerin; yaşam boyu eğitim ilkesinden hareketle siyasi temel eğitiminden başlayarak; hızlı değişim ve gelişmelerin yaşandığı günümü toplumunda gelişmelere uyum sağlayarak yeniliklerden yararlanması, bilgi beceri ve tutumlarının teknolojik, siyasal, ekonomik gelişmeler doğrultusunda değişmesi ve verimliliklerinin artması hedefleniyor” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz