Cumhuriyet Halk Partisi 96. YILINI COŞKUYLA KUTLUYOR

0
1418

Savaş meydanlarında kurulan, kökleri Müdafa-i Hukuk’a, Kuva-yi Milliye’ye dayanan kurtuluşun ve kuruluşun partisi, Cumhuriyet Halk Partisi 96. Yaşında!

Cumhuriyet Halk Partisi 96 yıl boyunca ekonomik, siyasal, sosyal ve kültürel dönüşümlerin partisi oldu. Emperyalizme karşı ilk kurtuluş savaşını Cumhuriyet Halk Partisi verdi. Cumhuriyet devriminin, demokrasinin, çok partili hayata geçişin, çağdaşlığın, hak ve özgürlüklerin, sosyal demokrasinin altında Cumhuriyet Halk Partisi’nin imzası vardı. Bu nitelikleriyle Cumhuriyet Halk Partisi, bütün dünyada özel bir yer tutmaktadır.

Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim iki büyük eserim var; biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi” dediği ve bizlere emanet ettiği Cumhuriyet Halk Partisinin 96.kuruluş yıldönümü kutlamalarında 7 ve 9 Eylülde gerçekleşecek olan program şu şekilde;

-7 Eylül Cumartesi Günü Saat 15.00’da Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu  Kuruluştan Günümüze CHP” panelinde konuşmacılar; CHP Eski Genel Başkan Altan Öymen, SHP Eski Genel Başkan Murat Karayalçın ve Moderatör Serhan Asker konuk olacak.

-9 Eylül Pazartesi Günü Saat 19.00’da Konyaaltı Açık Hava Tiyatrosu’nda Kuruluş Yıldönümü Kutlama Programında günümüze kadar görev yapmış tüm il başkanlarına plaket töreni, toplu üye katılım töreni ve ardından yerel sanatçı Ali Gezer ve  Kıraç konseriyle kutlama programı sona erecektir.