GENÇLİK KOLLARI İL BAŞKANI GÜL VAN’DA

0
2888

CHP Antalya Gençlik Kolları İl Başkanı Musa Gül Spor Kurulu Doğu Anadolu Van Bölge Toplantısına katılmak üzere Van’a gitti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, CHP Antalya Gençlik Kolları İl Başkanı Musa Gül ve beraberindekilerle birlikte “CHP Spor Kurulu Doğu Anadolu Bölge Toplantısı”na katılmak üzere Van’a giderek, Van il Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenlediler.

CHP Antalya Gençlik Kolları İl Başkanı Musa Gül, basın toplantısı çıkışında yaptığı açıklamasında; “CHP Genel Başkan Yardımcımızın belirtiği gibi “Türkiye’de son 23 ayda 2 milyon 300 bin sivil, tüfek ve tabanca ruhsatı almış. Bu çok büyük bir rakam. Herkeste bir silahlanma çılgınlığı var” dedi.

Van’a sık sık gelerek görüşmeler yaptıklarını, Van’ın spor konusunda gün geçtikçe gerileyen bir çizgide olduğunu belirten Gül, “Van’da sporcuların sesi olmak, Vanlı sporcuların, spor insanlarının sorunlarını taşımak üzere sporcu kardeşlerimizi dinleyeceğiz, sık sık bir araya geleceğiz” diye konuştu.